Skip to content

Luxe appartement van 217 m2 aan Gooimeer

Vraagprijs € 1.075.000,- k.k. | Stamerbos 56, Almere

Een schitterend en ruim 5 kamer appartement met veel privacy en vrijheid dat uitkijkt over het Gooimeer. Het appartement is onderdeel van een kleinschalig, veilig en luxe complex van 5 appartementen met gemeenschappelijk zwembad met ruim terras op het zuiden, sauna, gemeenschappelijke tuin met vijver, alarminstallatie, afgesloten grote privé-garage en 2 eigen parkeerplaatsen.

Het complex is modern en energiezuinig gebouwd. De 60 zonnepanelen zorgen grotendeels voor de elektriciteit voor het gemeenschappelijk deel van het geheel. 13 Zonnecollectoren dragen bij aan de energiezuinige verwarming van het water in de appartementen en van het zwembad.

Indeling: Ruime hal met garderoberuimte, toilet en toegang tot de berging/bijkeuken (alwaar wasmachine, cv-installatie en wtw-installatie).

Het appartement beschikt over 4 royale slaapkamers. Één daarvan is een ideale gastenkamer door het luxe wastafelmeubel en de privé badkamer met toilet en inloopdouche.

De master bedroom met inloopkasten op maat heeft aansluitend een luxueuze badkamer met inloopdouche met massagestralen en nis, toilet en een wastafelmeubel. Een half open doorgang komt uit bij de 2-persoons whirlpool.

De keuken (Siematic) heeft een groot kookeiland met onder meer een Quooker, wokbrander en inductiekookplaat. De inbouwapparatuur van Miele maakt het plaatje compleet.

De ruime living met open haard geeft via twee schuifpuien toegang tot een groot en zonnig terras op het zuiden gelegen (50 m2). Dit terras vormt de perfecte verbinding tussen de wereld binnen en buiten en is door de glazen schuifpanelen een groot deel van het jaar te gebruiken.

de-gouden-makelaar-logo