Charmante vrijstaande villa op toplocatie

Vraagprijs € 1.695.000,- k.k. | Sparrenlaan 11, Hilversum

  • Sparrenlaan-11-1
  • Sparrenlaan-11-2
  • Sparrenlaan-11-3
  • Sparrenlaan-11-4

Op een werkelijk prachtige locatie, op een kleine 100 meter van de Natuurgebieden “Hoogt van ’t Kruis” alsmede de “Hoornboegseheide” in het laatste gedeelte van de Sparrenlaan, ligt deze van origine in 1938 gebouwde, CHARMANTE, goed onderhouden VRIJSTAANDE VILLA (architect Middag, leerling van DUDOK en ELZINGA) met royale vrijstaande garage voor meerdere auto’s alsmede een carport voor 2 auto’s, dit alles op een fraai perceel van 2.155 m².

indeling Begane grond: Entree, hal, ruim toilet met fonteintje, toegang tot de wijnkelder. Royale complete keuken met diverse apparatuur, eetkamer, woonkamer en afgesloten ruimte met cv-opstelling. Verdeeld over de eerste en tweede verdieping vindt u 6 slaapkamers en 2 badkamers.

Buiten: De bosachtige tuin met eigen bron, pomp en besproeiingsinstallatie wordt gekenmerkt door de vele prachtige Rododendrons en diverse gezellige, zon- èn schaduwrijke terrassen.

Buiten Chalet: in de achtertuin is een buitenchalet gesitueerd voorzien van elektra en een (eenvoudig) keukenblokje. Een groot deel van de achtertuin is als bostuin aangelegd, die heel weinig onderhoud vergt.

Kortom een heerlijk familie huis op een werkelijk schitterende locatie in Hilversum Zuid.

Gijs-Jansen-Makelaars