Beeldbepalende villa met 2 bijgebouwen

Vraagprijs € 1.395.000.- k.k. | Soestbergsestraat 152, Soest

  • Soestbergsestraat-152-1
  • Soestbergsestraat-152-2
  • Soestbergsestraat-152-3
  • Soestbergsestraat-152-4

Net buiten de bebouwde kom van Soest-Zuid ligt dit unieke privé-domein op 5.450 m2 met een prachtige, beeldbepalende villa met 2 bijgebouwen  (waarvan een zelfvoorzienend met badkamer en keuken) en een hockeyveld. Het perceel loopt op een natuurlijke wijze over in de direct aangrenzende bossen van Soest die even verder op overgaan in het aardkundige monument ‘De Lange Duinen’. Een fantastisch beschermd natuurgebied waar het heerlijk wandelen en fietsen is!

Dit soort locaties komen zelden te koop, in het bos en toch vlakbij het dorp. De huidige eigenaren wonen hier dan ook al jaren met veel plezier en hebben de karakteristieke villa gemaakt tot een comfortabel woonhuis waar het fijn wonen is. Het geheel leent zich voor werken aan huis en/of voor dubbele bewoning. 

In de villa is een werkkamer op de begane grond en het eerste bijgebouw is zelfvoorzienend met een badkamer en 2 kamers. Het tweede bijgebouw is een fantastisch chill-ruimte. Verscholen in het bos met veranda, hottub en hockeyveld dat voorzien is van kunstgras. De toegang tot de Jugendstil villa is idyllisch middels een onverhard landweggetje. Op het eigen parkeerterrein is vervolgens voldoende ruimte voor meerdere auto’s.

Het complete en gezellige winkelcentrum van Soest-Zuid is vlakbij. Eveneens zijn daar 2 basisscholen. Tieners gaan vooral naar school in Amersfoort, Soest of Baarn. De A27 ligt op een paar minuten rijden en de bruisende stad Amersfoort eveneens. 

Logo Buijs