Prachtige villa op unieke locatie aan de Vecht

Vraagprijs € 2.795.000,- k.k. | Slotlaan 22, Nederhorst den Berg

  • Slotlaan-22-Nederhorst-den-Berg-1
  • Slotlaan-22-Nederhorst-den-Berg-2
  • Slotlaan-22-Nederhorst-den-Berg-3
  • Slotlaan-22-Nederhorst-den-Berg-4

Op werkelijk unieke locatie, direct aan rivier de Vecht gelegen, royale rietgedekte villa met een woonoppervlak van 352 m². De prachtige villa is in 2010 vrijwel volledig herbouwd op een perceel van ruim 1100 m² in een bocht van de Vecht, met een fenomenaal uitzicht naar alle kanten. De villa heeft een royale living, eetkamer, kantoorruimte met eigen entree, 4 slaapkamers, 2 badkamers, saunakamer, vide/werkkamer, een ruime oprit met vrijstaande schuur en carport en een zeer fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen en een aanlegsteiger. Ligging met alle terrassen op het zuidwesten. Een plek met weids uitzicht naar alle kanten, waar u de invloed van de seizoenen en de veranderingen in de natuur zeer intensief ervaart.  De royale master bedroom met openslaande deuren naar terras, de ruime badkamer met ligbad, stoomdouche en wastafelmeubel en kamer/fitness met sauna en uitloop naar het terras bevinden zich op de begane grond.

Tuin: De tuin rondom is zeer fraai aangelegd met meerdere terrassen op verschillende niveaus, een aanlegsteiger met insteekhaven voor een boot, een houten vlonder met zwemtrap.  Aan de voorzijde de oprit met carport en vrijstaande schuur met bergzolder. Vanaf meerdere plekken heeft u prachtige vergezichten en kunt u genieten van schitterende zonsopkomsten en -ondergangen.

Locatie: Het huis ligt aan een doodlopende weg aan de rand van het dorp op loopafstand van winkels voor dagelijkse boodschappen. In Nederhorst den Berg zijn daarnaast 3 basisscholen, diverse restaurants en sportverenigingen. Amsterdam is met de auto in 20 minuten te bereiken, net als Hilversum en Utrecht. Eindeloze mogelijkheden met een boot direct aan eigen steiger. Deze fantastische plek geeft u een permanent gevoel van rust en vrijheid! De gezellige drukte van het watertoerisme op de Vecht zorgt in de zomer voor een permanent vakantiegevoel. Het schone water van de Vecht biedt u daarnaast een heerlijk zwembad voor de deur, kosteloos in gebruik. 

Bijzonderheden: Bij de herbouw is maximale isolatie en ventilatie toegepast, energielabel A. Vloerverwarming als hoofdverwarming. In de zomer koel, in de winter heerlijk warm. Luxe horren in alle openslaande deuren en ramen.