Charmante rietgedekte cottage op toplocatie

Indicatieprijs € 1.215.000,- k.k. | Sint Lucasweg 4, Laren

  • Sint-Lucasweg-4-1
  • Sint-Lucasweg-4-2
  • Sint-Lucasweg-4-3
  • Sint-Lucasweg-4-4

Zeer charmant, rietgedekte cottage van architect Hamdorff (1908) gelegen op toplocatie in Laren. Deze bijzonder goed onderhouden villa is vanaf 2000 geheel en zeer smaakvol verbouwd tot een harmonieus geheel. De fraai
aangelegde voortuin en de terrassen geven veel licht en ruimte aan het huis.

Indeling:

Entree, grote hal met garderobe. Vanuit de hal toegang naar de living via deuren met roedeverdeling. De sfeervolle living is voorzien van een fraaie parketvloer, vaste op maat gemaakte (boeken)kasten, open haard (gas) met schouw, riante erker en deur naar overdekt terras met toog. De keuken, met hardstenen aanrechtblad, fraaie schouw en van alle gemakken voorzien biedt toegang tot de royale eetkamer eveneens voorzien van een fraaie parketvloer. Vanuit de eetkamer is via dubbele deuren het terras te bereiken.

Verdieping:

De halfronde trap naar boven, welke geheel met eiken parket bekleed is aanmerkelijk breder dan gebruikelijk is en geeft een rijkelijke indruk. De eerste verdieping telt 4 kamers. De overloop gaat naar een studeerkamer/TV-kamer en royale slaapkamer met vaste kasten. De luxe badkamer is van hieruit te bereiken, maar ook via een logeerkamer. De badkamer is voorzien van dubbele marmeren wastafel, ligbad, inloopdouche en toilet.

Verder is er op de verdieping de genoemde logeerkamer en een was/strijkkamer met betegelde vloer en waterafvoer. De bovenverdieping is voorzien van eiken parketvloer. 

Tuin:

De verzorgde tuin is voorzien van eigen bron, waarvan de techniek is ondergebracht in een ruime verwarmde stenen berging. Een in stijl van het huis gebouwde carport met in het plafond ingebouwde halogeenverlichting completeert het geheel.

voorma walch logo