Villa met zwembad en tweede woonhuis

€ 2.300.000,- k.k. | Sint Lucasweg 3, Laren

  • Sint-Lucasweg-3-1
  • Sint-Lucasweg-3-2
  • Sint-Lucasweg-3-3
  • Sint-Lucasweg-3-4

Op een toplocatie, in de Gouden Driehoek en aan de rand van het centrum van Laren, ligt deze charmante, vrijstaande villa (woonoppervlakte circa 350 m² )met verwarmd zwembad en een siervijver én een op het eigen terrein gelegen helft van dubbel woonhuis (met woonbestemming en eigen adres, Torenlaan 43 te Laren), ideaal voor au pair, gasten, familie en/of natuurlijk als chill room voor de kids of elke andere bestemming die u hierbij kunt bedenken. De rondom gelegen tuin is fraai aangelegd met meerdere terrassen en biedt veel zon en privacy.

Begane grond:

Royale, lichte entree met garderobe, toilet en toegang tot de zeer ruime en lichte living met open haard, fraaie eiken houten vloeren en een schuifpui naar de tuin. Aangrenzend aan de living is er de studie-/werkkamer met uitzicht op de besloten voortuin. De eetkamer staat in verbinding met de living en heeft ook een schuifpui naar de tuin en is verbonden met een moderne, ruime woonkeuken, die voorzien is van alle gemakken. Naast de keuken is er een tweede hal met buitendeur en een tweede toilet aanwezig. Buitenom is er een aangebouwde berging.

Eerste verdieping:

Een fraaie bordestrap brengt u op de ruime overloop. De overloop geeft toegang tot 5 slaapkamers en twee badkamers.

Zolderverdieping:

Op zolder bevindt zich een kamer die zowel gebruikt kan worden als slaapkamer of hobbyruimte. Aangrenzend hieraan een werkkamer (thans in gebruik als fitnessruimte).

Bijzonderheden:

Woonoppervlakte circa 70 m² voor het tweede woonhuis/guesthouse

Perceel van ruim 1.815 m²

kapelle-logo