Vrijstaande villa met garage

Indicatieprijs € 1.789.000,- k.k. | Sint Josephweg 2, Blaricum

  • Sint-Josephweg-2-1
  • Sint-Josephweg-2-2
  • Sint-Josephweg-2-3
  • Sint-Josephweg-2-4

Op één van de mooiste plekjes in het oude dorp van Blaricum gelegen vrijstaande villa met vrijstaande garage.

De woning is in 2003 op fraaie wijze geheel nieuw gebouwd met een authentieke uitstraling van een Blaricumse woonboerderij.

Globale indeling:

Begane grond: Entree, hal met fraai trappenhuis, toilet, sfeervolle woonkamer met open haard, televisiekamer met gashaard en openslaande deuren naar de tuin. Zeer royale woonkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur en handgemaakte buffetkast met glas-in-lood ramen. Vanuit de hal is er een ruime slaapkamer met eigen badkamer v.v. douche, wastafel en toilet. De keuken en de hal zijn v.v. een natuurstenenvloer (Bourgondische steen met blauw/zwart hardstenen cabochon) met vloerverwarming. De woonkamer, slaapkamer en televisiekamer zijn v.v. een massief houten vloer (17e Eeuws gerookt eiken).

Souterrain: wijnkelder, grote wasruimte met aansluitingen en CV-opstelling en grote voorraadkast. Daarnaast een zeer ruime multifunctionele kamer, thans in gebruik als werkkamer, met kastenwand en een massief houten vloer.

1e verdieping: overloop, vide, 2 ruime slaapkamers en 1 middelgrote slaapkamer. Alle kamers zijn v.v. in de bouw aangebrachte inloopkasten. Badkamer v.v. douche, ligbad, toilet en dubbele wastafels. Op de overloop is ook een vaste kast aanwezig en een vlizotrap welke toegang geeft tot de ruime bergvliering.

De vrijstaande garage heeft een overkapping aan de achterzijde, verwarming en een ruime verdieping welke via een vaste trap te bereiken is. Voor de garage is er een riante oprit welke plaats biedt aan verschillende auto’s.

De tuin is zeer fraai en geheel in harmonie met de villa aangelegd.

voorma walch logo