Skip to content

Gezinsvilla met souterrain

Vraagprijs € 1.595.000,- k.k. | Sint Janstraat 68, Laren

Zeer sfeervolle en verrassend grote vrijstaande villa, gebouwd in 2002 midden in het hart van het gezellige Laren en nabij de Laarder Eng. De vele restaurantjes, supermarkten, maar ook scholen en zelfs natuurgebieden liggen allemaal om de hoek op nog geen minuut loopafstand! Ook de sportvelden en het zwembad zijn te voet of op de fiets te bereiken. Door de ideale ligging, de enorme ruimte, de oprit voor meerdere auto’s en een multifunctioneel souterrain heeft deze woning u veel te bieden.

Via de entree komt u in de ruime hal met garderobe en toilet met fontein. Vanuit de hal bereikt u de grote luxe woonkeuken met eetkamer en sfeervolle gashaard. Aan de achterzijde van de villa bevindt zich de ruime woonkamer met open haard welke dankzij de vele ramen heerlijk licht is. naast de woonkamer zit een knusse zitkamer met wederom een sfeervolle gashaard. Vanuit zowel de woonkamer als de zitkamer bereikt u de achtertuin.

De overloop geeft toegang tot de master bedroom, badkamer en drie extra slaapkamers met inbouwkasten. De master bedroom heeft een eigen luxe badkamer met heerlijk ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. De tweede badkamer op deze verdieping is voorzien van douche en wastafel.

Via trap vanuit de hal komt u in het souterrain waar diverse, nader in te delen, ruimtes zijn. Op dit moment is de indeling een aparte kantoorkamer, zitkamer, een was-/droogruimte, toilet, badkamer met (stoom) douche, sauna en wastafel. Deze ruimte is ideaal te gebruiken voor een au-pair of logees.

Bijzonderheden:

Besloten ligging met veel privacy

Woonoppervlak 311 m²

Perceeloppervlak 705 m²

kapelle-logo