Fantastische vrijstaande villa met veel privacy

Vraagprijs € 1.250.000,- k.k. | Schapendrift 10, Huizen

  • Schapendrift-10-1
  • Schapendrift-10-2
  • Schapendrift-10-3
  • Schapendrift-10-4

Deze royale, karakteristieke villa ligt verscholen achter een hoge haag met elektrische toegangspoort in de rustige en groene villawijk Wester Eng aan de rand van de Limitische Heide op 1070 m2 eigen grond. Belangrijke voorzieningen als winkels en scholen liggen in de directe nabijheid rondom het oude dorp. Via de Naarderstraat bereikt u tevens binnen 10 minuten het gezellige Naarden Vesting, Laren en Blaricum liggen op een steenworp afstand.

De villa is gebouwd in de jaren ’50 van de vorige eeuw en biedt een prettige werkkamer op de begane grond met direct contact tot de tuin.

Indeling: via de oprit bereikt u de woning: begane grond: entree, royale hal met marmer vloer en glas in lood ramen, garderobe en toilet, kelder. Zitkamer aan de voorzijde met erker en vaste kastenwand. Bij deze kamer zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden. Openslaande deuren leiden naar het overdekte terras. Aan de achterzijde van het huis ligt de keuken met doorloop naar de gezellige eetkamer en de werkkamer/muziekkamer met hoog plafond.

1e verdieping: 1ste slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon en directe verbinding met kleedkamer, 2e slaapkamer , 3e slaapkamer en smaakvolle badkamer met Belgisch hardsteen vloer met vloerverwarming, inloopdouche, zwevend toilet en fraai wastafelmeubel.

Vaste trap naar 2e verdieping met nog 2 slaapkamers, stookruimte en veel vaste bergruimte.

De woning is deels voorzien van dubbel glas, heeft een sproei-installatie met eigen bron in de tuin, een saunaruimte met gym en een carport voor 2 auto’s.     

voorma walch logo