Skip to content

Charmante karakteristieke rietgedekte villa

Indicatieprijs € 2.950.000,- k.k. | Rozenlaantje 18, Laren

Op één van de mooiste locaties van Laren, idyllisch gelegen aan een doodlopend laantje nabij het centrum, natuurgebieden en uitvalswegen, bevindt zich deze zeer charmante, karakteristieke, rietgedekte en in uitstekende staat van onderhoud verkerende royale vrijstaande villa (1905) met dubbele garage, een royaal bijgebouw en een zeer fraai aangelegde tuin van ruim 2.700 m², voorzien van diverse zonnige terrassen en aangebouwde veranda.

De villa heeft een ruime woonkamer met houthaard, woon-/eetkeuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en een gas open haard, bijkeuken. Twee ruime slaapkamers en een ruime badkamer op de verdieping, voorts een bergvliering met warmte terugwininstallatie en de CV-opstelling.

Het bijgebouw heeft een ruime werk-/studeerkamer, dubbele garage, fitnessruimte met badkamer en saunaruimte, ruime multifunctionele kamer en nog twee ruime (slaap)kamers op de verdieping.

De mogelijkheid bestaat om middels een corridor of uitbouw het bijgebouw en hoofdhuis aan elkaar te verbinden.

De tuin rondom biedt erg veel privacy, is goed op de zon gelegen (zuid) en is voorzien van meerdere terrassen, een middels een elektrisch hek afgesloten oprit voor meerdere auto’s en een sproei-installatie middels eigen bron.

Op het perceel bevindt zich aan de voorzijde een rietgedekte berging en in de achtertuin is nog een 2e berging met een overdekt terras aanwezig.

Bijzonderheden:

Woonoppervlak: hoofdhuis circa 177 m² en bijgebouw 173 m²
Perceel: 2.702 m²
In uitstekende staat van onderhoud
Zeer zonnige tuin met volledige privacy
Totaal 8 kamers: 3 in hoofdhuis (waarvan
2 slaapkamers), 5 in bijgebouw

Voor nadere informatie neemt u contact op met Guido E. Mundt, Register Makelaar en Register Taxateur.

voorma walch logo