Skip to content

Onder architectuur gebouwde villa

Indicatieprijs € 1.595.000,- k.k. | Rozenlaantje 1, Laren

Fantastische vrijstaande villa met het meest geweldige uitzicht over de akkers en velden en op korte afstand van het centrum van Laren. De villa is onder architectuur van Drabbe gebouwd en heeft een zeer prettige indeling. Zo zijn er diverse slaapkamers, meerdere badkamers, een inpandige garage. Daarnaast is er een prettig souterrain met eigen opgang, ideaal voor een kantoor aan huis of als ruimte voor een au-pair.

Indeling
Entree, hal met vide, garderobe, toiletruimte. Tuingerichte living met open haard (houtgestookt) en serre met dubbele deuren naar de tuin. Eethoek eveneens met dubbele deuren naar de tuin. Werkkamer. Ruime en compleet ingerichte Siematic woonkeuken met aansluitend de bijkeuken met eigen entree en opstelling was/droogcombinatie.

1e Verdieping: overloop, royale ouderslaapkamer met groot balkon (Z) en separaat kastengedeelte. Eigen badkamer met ligbad, separate douche, toilet en dubbele wastafel. Tweede en derde slaapkamer. Tweede badkamer met douche en dubbele wastafel. Separaat toilet.

Souterrain (met eigen opgang): ruime werkkamer met pantry. Vierde slaapkamer met derde badkamer. Wijnkelder/provisieruimte. Garage voor één auto met elektrisch bedienbare garagedeur.

Zolder: bereikbaar via vlizotrap die zich over het gehele huis uitstrekt, met mogelijkheid voor twee (slaap)kamers en nog een badkamer.

Tuin: de zonnige tuin is bijzonder fraai onder architectuur aangelegd en heeft een terras op het Zuiden, voorzien van een sproei-installatie en een houten berging.

De woning is wat hoger gelegen waardoor het uitzicht extra fraai is.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur, lid NVM/Fiabci of Kathelijne Vos, Kandidaat Register Makelaar Taxateur.

voorma walch logo