Skip to content

Vrijstaand familiehuis op prachtige locatie

Indicatieprijs € 1.795.000,- k.k. | Rhijnvis Feithlaan 13, Bussum

Vrijstaand wonen in een karakteristiek, robuust en ook eigentijds familiehuis omgeven door een fraaie tuin met aan 3 zijden zonneterrassen. Gelegen aan een lommerrijke laan in het prachtige en zeer gewilde Brediuskwartier op een perceel van 816 m². Scholen, speelweide, uitvalswegen, natuurgebieden, sportclubs en winkels zijn nabij.

Indeling Begane grond: Ruime vestibule met granito vloer, garderobe, toilet en stahoge kelder. Woon-/eetkeuken met diverse inbouwapparatuur, plavuizen vloer met vloerverwarming en openslaande deuren naar de voortuin.

Bijkeuken met garderobe en voorraadruimte. Ruime eetkamer met visgraat parketvloer, schouw en openslaande deuren naar het zijterras. Woonkamer met open haard, visgraat parketvloer en openslaande deuren naar de achtertuin. Tuinkamer met vaste originele boekenkasten en openslaande deuren naar achtertuin. De werkkamer bevindt zich aan de achterzijde van het huis.

Eerste verdieping: Mooi trappenhuis met glas in lood ramen en houten vloeren over de gehele 1e verdieping. Ruime ouderslaapkamer met nis en openslaande deuren naar het balkon. Voorkamer met vaste kasten en openslaande deuren naar het balkon. Lichte badkamer met marmeren vloer, ruime douche, dubbele wastafel en toilet. Derde slaapkamer met dakkapel en vierde ruime slaapkamer.

Tweede verdieping: Vijfde ruime slaapkamer met twee dakkapellen. Open zolder met twee dakkapellen en Velux dakramen, met mogelijkheid voor een zesde slaapkamer. Lichte badkamer met bad, wastafel, toilet,
was-/droogmachineopstelling en Velux dakramen. De vliering is toegankelijk via een vlizotrap.

Tuin rondom met vrij uitzicht en diverse terrassen, ruime garage met vliering en daarnaast een berging.

Aangekocht door Bart Lammerts, Living Specialist bij Voorma en Walch Makelaars in het Gooi.

voorma walch logo