In het duinlandschap van Noordwijk

€ 1.275.000,- k.k. | Rembrandtweg 26, Noordwijk

  • Rembrandtweg-26-Noordwijk-1
  • Rembrandtweg-26-Noordwijk-2
  • Rembrandtweg-26-Noordwijk-3
  • Rembrandtweg-26-Noordwijk-4

Een groenrijke woonambiance met een landelijke uitstraling. Op loopafstand van onze fraaie Noordzee en stranden. Omringd door een royale tuin. Inclusief een inpandige parkeergarage en exclusieve afwerking van het appartementen, waarbij uw wensen het ultieme uitgangspunt vormen.

Een kleine wandeling brengt u bij strand en zee. De schitterende strandpaviljoens met legio terrassen en restaurants hebben alles in huis voor een Bourgondische levensstijl. Niet in het minst ook door de vele exclusieve tophotels met idem dito restaurants die Noordwijk rijk is, waaronder Huis ter Duin, Palace Hotel en de Hotels van Oranje.

Indeling:

De uitgebouwde living heeft nu ook fraaie tuinkamer erbij gekregen (in de oorspronkelijke opzet was dit een overdekt terras). Hierdoor is het appartement 20 m² groter geworden. De living heeft een prachtig uitzicht over de enorm grote zonnige omliggende eigen tuin van circa 272 m². Het appartement kent een optimale licht- en zoninval. De entrée geeft verder toegang tot een mooie master bedroom met een grote kastenwand, een eigen badkamer, voorzien van een ligbad, toilet, douche en dubbele wastafel én uitzicht en toegang tot de fraaie tuin.

Ook geeft de entrée toegang tot een tweede slaapkamer met tevens eigen kastruimte, een eigen tweede badkamer, voorzien van douche en wastafelmeubel, en uitzicht en toegang tot de tuin. In de gang bevinden zich de bijkeuken, separaat toilet, garderobe en wasruimte.

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en diverse voorzieningen, zoals een fraai lichtplan met domotica, aansluitingen voor airco en dergelijke.

Onder het gebouw is een grote parking/stallingsgarage, met ruimte voor 3 auto’s en een aparte berging.

kapelle-logo