Skip to content

Moderne villa / bouwkavel van ca. 3.500 m²

Indicatieprijs € 2.695.000,- k.k. | Raboes 14A, Laren

Op de mooiste locatie van het Gooi, middenin de “Gouden Driehoek, in bosrijke omgeving, ligt een unieke, vrijstaande, moderne villa op ruim 3.500 m² grond. Ontworpen met een uitgesproken stijl waarbij ruimte, licht en vrijheid centraal staan.

Daarnaast is er de mogelijkheid – na het amoveren van de huidige opstallen – tot het realiseren van een vrijstaande villa met een bebouwbaar oppervlak van circa 330 m² met een nokhoogte van 10 meter en een goothoogte van
6 meter en een aan- en uitbouw van circa 100 m², met een totale inhoud van circa 2.500 tot 2.750 m³.

Doordat de huidige opstallen nog op het perceel staan is de overdrachtsbelasting 2% in plaats van 6% bij een bouwkavel waar geen opstallen meer op staan.

Beknopte indeling bestaande villa: ruime hal, toilet, moderne woonkeuken v.v. alle RVS apparatuur, royale, woonkamer met open haard, openslaande deuren naar terras. In de slaapvleugel bevindt zich de master bedroom met complete badkamer.

Verdieping: overloop met 3 slaapkamers met dakterras en badkamer. Vanaf het dakterras aan de voor- en achterzijde is er schitterend uitzicht op het landgoed Raboes.

Souterrain: het half verdiepte souterrain heeft o.a. een 17 meter lang zwembad met jet stream,
fitnessruimte, whirlpool, sauna en stoomcabine.

Aan de andere zijde van het souterrain bevinden zich o.a. de parkeergarage, berging en wijnkelder.

De grote bostuin sluit op natuurlijke wijze aan op de omgeving, is veilig omheind en voorzien van eigen bron en sproei installatie. Deze royale, moderne villa is werkelijk van alle gemakken voorzien, o.a. vloerverwarming, airconditioning, elektrische gordijnen, en goederenlift.

voorma walch logo
Gijs-Jansen-Makelaars