Skip to content

Rietgedekte villa in de Gouden Driehoek

Indicatieprijs € 2.350.000,- k.k. | Professor van Reeslaan 24, Blaricum

Deze villa onder een rieten kap uit de jaren dertig gelegen in de ‘Gouden Driehoek’ is prachtig gerenoveerd en dus helemaal ‘af’. Met een heerlijke tuin op een royale kavel.

Bijna 200 m² woongenot: woonkamer, een heerlijke werkkamer, een riante woonkeuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers. In de prachtig aangelegde tuin met royale terrassen, fraaie bomen, hagen en borders gaat het genieten gewoon door.

Sfeer, luxe en comfort op drie uitgekiende ingedeelde woonlagen.

Begane grond Royale hal, bordestrap, toilet, Tegenover de entree de deur naar de ruim bemeten complete woonkeuken met open haard en openslaande deuren naar de terrassen. Schuifdeur naar de woonkamer met een open haard en openslaande deuren naar het terras. Voorts een ruime werkkamer.

De gehele begane grond is voorzien van een prachtige in visgraat motief gelegde vloer, waarmee ook de overloop op de eerste verdieping is uitgevoerd.

Eerste verdieping De bordestrap voert vanuit de hal op de begane grond naar de overloop op de eerste verdieping. De master bedroom heeft uitzicht op het zuidelijk deel van de tuin, inbouwkasten en een balkon aan de oostzijde. Luxe badkamer met ligbad, douche, toilet en een dubbel wastafelmeubel. Tweede en derde slaapkamer met een eigen badkamer.

Tweede verdieping Vaste trap uitkomend op een ruime zolderberging met vierde slaapkamer, hoog in de nok met een groot Velux dakvenster.

Tuin De romantische en prachtig aangelegde tuin -welke omgeven is door hoge hagen en heesters en u optimale privacy bieden – is voorzien van een beregeningsinstallatie.

Voor nadere informatie neemt u contact op met Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur, lid NVM/Fiabci of Bart Lammerts, Living Specialist.

voorma walch logo