Grachtenpand in hart van Oud Loosdrecht

Koopsom € 905.000,- v.o.n. | Porseleinhaven Bouwnummer 10, Loosdrecht

  • Porseleinhaven-Bouwnummer-10-1
  • Porseleinhaven-Bouwnummer-10-2
  • Porseleinhaven-Bouwnummer-10-3
  • Porseleinhaven-Bouwnummer-10-4

De porseleinhaven wordt het nieuwe centrum van Oud-Loosdrecht. Op deze prachtige plek vindt u straks appartementen, pakhuizen en ruimte voor winkels en horeca. Aan het water, tussen fantastische natuurgebieden en midden in een uniek stukje Nederland.

De eerste fase bestaat uit 7 rijk gedetailleerde appartementen en 4 kleurrijke pakhuizen, gelegen rondom de gezellige porseleinhaven. Vanaf het balkon of dakterras aan de voorzijde heeft u prachtig uitzicht over de Loosdrechtse Plassen en de gezellige haven. De woningen beschikken op de begane grond over een commerciële ruimte. De indeling van de woningen is flexibel en naar wens in overleg met Heijmans in te delen. Wij zijn trots om dit unieke ontwerp aan u te mogen presenteren

Er worden in totaal drieëntwintig pakhuizen gebouwd, verdeeld over verschillende verkoopfasen. Alle pakhuizen kijken uit over de haven en de Loosdrechtse Plas.

Omschrijving: Op de begane grond van de pakhuizen is ruimte voor een commerciële invulling, bijvoorbeeld een praktijk of kantoor. Of kiest u er liever voor om de begane grond als extra woonlaag in te delen met een gezellige leefkeuken? Ook dat is mogelijk! De entree van de pakhuizen is aan de achterzijde gesitueerd, net zoals de
inpandige berging. Standaard beschikt ieder pakhuis over 2 eigen parkeerplaatsen, die gelegen zijn aan de achterzijde van de woning. Op de eerste en tweede verdiepingen bevinden zich de naar eigen wens in te delen verblijfsruimtes. De derde verdieping heeft in de basis drie slaapkamers, een royale badkamer met mogelijkheid voor een inloopdouche en/of bad, een separaat toilet en berging met wasmachine/droger.

Vierde verdieping: De kapvorm zorgt voor een bruikbare zolder die naar eigen wens in te delen is.

kavelopp.: 186 m2
woonopp.: 244 m2

veerman-logo