Oase van rust in Oude Dorp

Vraagprijs € 1.495.000,- k.k. | Polweg 10, Blaricum

  • Polweg-10-1
  • Polweg-10-2
  • Polweg-10-3
  • Polweg-10-4

Verscholen achter de hagen in Blaricum Dorp ligt een oase van rust en privacy voor een familie die van het buitenleven houdt.

Een prachtige rietgedekte woonboerderij met vrijstaande garage voor 2 auto’s achter elkaar en aparte schuur voor tuingereedschap en fietsen. Perceelgrootte 925 m2, woonoppervlakte 250 m2.

Indeling: Entree, ruime hal met trappenhuis met vide, meterkast, zonnige woonkamer met hoog plafond tot in de nok, open haard en plavuizen vloer, woonkeuken met L-vormig aanrecht voorzien van inbouwapparatuur waar-onder keramische kookplaat en afwasmachine, bijkeuken met achterentree, toilet met fontein, slaap-/werkkamer, 2e en 3e slaapkamer, badkamer met ligbad, dubbele wastafel, separate douche en toilet met urinoir.

Het souterrain bestaat uit een grote multifunctionele ruimte met open haard en een hobby-/klusruimte, 4e slaap-/logeerkamer met ingebouwde bedstee, grote kast en daglichttoetreding, aparte stookruimte met Brink heteluchtverwarming, boiler en aansluitingen voor was- en droogapparatuur.

Op de verdieping een overloop met kasten, grote hoofdslaapkamer (5e slaapkamer) met kastenwand en badkamer met inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en elektrische vloerverwarming.

De garage is voorzien van elektrische, op afstand bedienbare deur, warm/koud water en heeft een vliering.

Het rieten dak is in 2016-2017 geheel vernieuwd door zgn. schroefdak met isolatie.

In de tuin is een beregeningsinstallatie.

De woonboerderij verkeert in zeer goede staat van onderhoud en is een Rijksmonument. Gelegen binnen beschermd dorpsgezicht.

Logo-JSR-Buijs