Een warme en sfeervolle familievilla!

€ 1.895.000,- k.k. | Paviljoenweg 18, Huizen

  • Paviljoenweg-18-1
  • Paviljoenweg-18-2
  • Paviljoenweg-18-3
  • Paviljoenweg-18-4

Het is een omgeving waar iedereen wel zou willen wonen. Vrijwel op het hoogste punt van het Gooi, aan een smalle, lommerrijke straat met enkele fraaie villa’s en alleen bestemmingsverkeer, op de gemeentegrens van Blaricum en de achtertuin grenzend aan de prachtige bossen en heidevelden van het Goois Natuurreservaat. Mooier en rustiger kun je in het Gooi bijna niet wonen. Villa Oosterheem is de gedroomde familieresidentie voor een groot gezin, dat hier in alle vrijheid en comfort kan genieten van alles wat het wonen op deze unieke plek te bieden heeft.

De robuuste villa is in 2006 gebouwd in een traditionele stijl met roederamen, een laag doorgetrokken pannendak en kloeke schoorstenen. Daarbij werd gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De villa werd bovendien voorzien van prettige en functionele luxe, met veel wooncomfort tot gevolg.

De wat verhoogde ligging, aan een ruime oprit met wit grind, die in een halve cirkel naar en van het huis voert, geeft de villa een voorname uitstraling. Dit is typisch zo’n woonomgeving waar mensen je privacy respecteren, maar elkaar niet uit het oog verliezen. Door het ontbreken van doorgaand verkeer kunnen kinderen hier nog veilig op straat spelen en in de aangrenzende natuur kun je uren met de hond wandelen. Villa Oosterheem voegt zich harmonieus in deze idyllische setting. Het huis wordt omzoomd door een fraai aangelegde volgroeide tuin met bloeiende borders, riante terrassen en hoge bomen. Door de zuidwestelijke ligging kan er optimaal van de zon worden genoten en door het besloten karakter is de privacy gewaarborgd.

Alleen door een persoonlijke bezichtiging krijgt u de juiste indruk van dit unieke pand.

kapelle-logo
de-kleermaeker-logo