Royale villa/semi-bungalow op 3200m2

Vraagprijs € 1.595.000,- k.k. | Park Vredehof 4 A, Soest

  • Park-Vredehof-4A-Soest-1
  • Park-Vredehof-4A-Soest-2
  • Park-Vredehof-4A-Soest-3
  • Park-Vredehof-4A-Soest-4

Park Vredehof, een zeer ruim opgezette, kleinschalige villawijk aan de rand van Soest(dijk) naast het Voormalige paleis Soestdijk en bij de uitgestrekte bossen van Baarn, Soest en Lage Vuursche richting Hilversum.

Achter veel groen verscholen en aan het einde van een oprijlaan ligt deze ruim opgezette en vrijstaande villa als in ‘een verborgen paradijs’.

Nabij uitvalswegen richting Utrecht en de A1 zodat ook Amsterdam heel goed bereikbaar is. In en nabij het dorp zijn meerdere goede basis- en middelbare scholen. Het uitgebreide winkelcentrum Soestdijk heeft alle winkels die u nodig heeft om de week goed door te komen.

Het perceel van ruim 3200 m2 is geheel omheind en de toegang gaat middels een elektrische bedienbare poort waarna u over de geasfalteerde oprijlaan de villa bereikt. Aan het eind daarvan is voldoende PP. Het huis heeft een volledig woon/slaapprogramma op de bg. Er zijn ondermeer 5 slaapkamers; woonkeuken; 2 woonkamers; 2 moderne badkamers.

Het lommerrijke perceel is omzoomd door veel groen waaronder enkele prachtige, grote bomen. De tuin biedt absolute privacy en is aangelegd in een parkachtige sfeer. Het gazon wordt onverstoord gemaaid door de elektrische maairobot. Wel zo praktisch.

Logo Buijs