Uniek landhuis ‘Kannesheuvel’ in villawijk

Indicatieprijs € 5.950.000,- k.k. | Palestrinalaan 11, Hilversum

  • Palestrinalaan-11-1
  • Palestrinalaan-11-2
  • Palestrinalaan-11-3
  • Palestrinalaan-11-4
  • Palestrinalaan-11-5
  • Palestrinalaan-11-6
  • Palestrinalaan-11-7
  • Palestrinalaan-11-8

Gemeentelijk monument onder architectuur gebouwd

‘Kannesheuvel’ is een stukje geschiedenis, maar met zijn state-of-the-art voorzieningen wel helemaal van deze tijd.

Ruim 3.800 m³ sfeervol woongenot: 14 kamers, waaronder een fantastische living, een schitterende woonkeuken, 5 badkamers, een sfeervolle wijnkelder en een fitness- en sparuimte. Heerlijke terrassen en een prachtige tuin maken het woongenot compleet.

‘Kannesheuvel’ werd de status van gemeentelijk monument toegekend. Ondermeer omdat het een karakteristiek ontwerp uit het oeuvre van een vooraanstaand architect betreft, cultuur historische waarde heeft en omdat het exterieur in al die jaren in zijn oorspronkelijke staat zo bijzonder gaaf is gebleven!

Een uniek landhuis op een unieke lokatie.
‘Kannesheuvel’ is niet alleen uniek vanwege de ruimte en de architectuur, ook de ligging in Hilversums villawijk Trompenberg is uniek. Trompenberg – misschien wel de mooiste villawijk van het land – is geliefd vanwege de prachtige groene heuvelachtige setting waarin fraaie en zeer royaal bemeten villa’s en landhuizen zijn gebouwd door veelal welgestelde Amsterdammers.

Daarbij ook verzekerd van de rust van een onvergelijkbaar mooie villawijk aan de rand van de stad, met vrijwel alleen bestemmingsverkeer en tegelijkertijd op korte afstand van alles wat Hilversum te bieden heeft met heel nabij een Internationale school. De Amsterdamse Zuid-As en Schiphol liggen op 20 autominuten!

Heel veel ruimte, sfeer en comfort.
De binnenkomst is royaal en stijlvol, waar in de hal de prachtige monumentale trap een prominente plaats heeft. Lift, garderobe, toilet, eetkamer, kantoor/studyruimte, woonkeuken met alles wat een keuken compleet en comfortabel maakt waaronder een ‘La Cornue’ fornuis en een sfeervolle open haard. Dubbele stalen deuren bieden toegang tot de woonkamer, Voorts zitkamer met serre. De warme sfeer wordt afgezien van het ontwerp, voor een goed deel bepaald door het bijzonder mooi gedetailleerde timmerwerk, glas-in-lood, siersmeedwerk, de prachtige marmeren vloer in de hal en de keuken en de al even prachtige houten vloeren in onder andere de woonkamer. Een comfortabele goederen-/maaltijdlift doet alle verdiepingen en het souterrain aan

Een riant souterrain.
U heeft praktisch de gehele ruimte van de begane grond ook in het souterrain tot uw beschikking. In het souterrain bevindt zich o.a. de techniekruimten, grote bijkeuken, fraaie wijnkelder, een ruime zitkamer en de riante ‘fitness’ met badkamer, sauna, stoomcabine en massageruimte.

Veel ruimte en mogelijkheden op de eerste en tweede verdieping.
De eerste verdieping is bereikbaar met lift en trap, zeer ruime overloop, 5 grote (slaap)kamers waaronder de master-bedroom met inloopkasten en badkamer. Voorts nog 2 badkamers. Aan de zuidwestzijde ligt een riant balkon met schitterend uitzicht over de tuin. Ook op de tweede verdieping heeft u heel veel ruimte tot uw beschikking. Onder andere een complete woonstudio met badkamer en pantry – ideaal onderkomen voor een au pair -, een atelier, een grote kantoorruimte met pantry en toilet en vaste trap naar zolder.

Prachtige terrassen en een al even prachtige tuin.De heerlijke tuin biedt zon- en schaduwplekken, een vijver, prachtige terrassen en gazons, waarin fraaie oude bomen en prachtige borders met wintergroene heesters zijn gesitueerd. De gehele tuin is volledig ‘ommuurd’ door hoog groen waardoor rust en privacy gewaarborgd zijn.   

voorma walch logo