Skip to content

Droomappartement in centrum Laren

Vraagprijs: € 950.000,- k.k. | P C van den Brinkweg 2a, Laren

Midden in het (normaliter) bruisende centrum van Laren op de hoek met rustig éénrichtingsverkeer straatje, met fraai zicht op de basiliek van Laren en over de Brink, ligt dit ROYALE (ca. 148 m²) CASCO(!) APPARTEMENT MET GROOT DAKTERRAS (minimaal 49 m²) op Zuid.

Het appartement heeft de entree aan de PC van de Brinkweg;

Entree, meterkast, trap naar 1e woonlaag: Halletje met toegang tot woon-/eetkamer voorzien van openslaande deuren naar dakterras en mogelijkheid tot aanbrengen keuken opstelling. 2e hal met trappenhuis, toegang tot badkamer (voorzien van wastafel en inloopdouche), separaat toilet, 2 in grootte variërende kamers, waarvan 1 met toegang tot dakterras. 2e woonlaag; Overloop, 2e badkamer met ligbad, toilet en wastafel, 2 in grootte variërende slaapkamers, bergruimte en stookruimte.

Eventuele alternatief te realiseren INDELING:

Entree, meterkast, trap naar eerste woonlaag; Hal met garderobe en toilet, Royale woonkamer met verschillende openslaande deuren naar royaal zonnig dakterras en doorloop naar luxe woonkeuken met tevens toegang tot dakterras.

2e hal met toegang tot werkkamer en trappenhuis naar 2e woonlaag;

Overloop, badkamer voorzien van ligbad, wastafelmeubel en toilet. Master bedroom met vaste kasten, 2e slaap-/logeerkamer.

Het betreft, behoudens de aanwezigheid van 2 badkamers, een CASCO appartement waarvan de indeling nog kan worden aangepast naar eigen ideeën en wensen.

Kortom; een prachtige mogelijkheid tot het verder realiseren van uw droomappartement in het CENTRUM van Laren met een prachtig royaal en zonnig dakterras!

Gijs-Jansen-Makelaars