De parel van Laren

€ 4.650.000,- k.k. | Oude Kerkweg 6, Laren

  • Oude-Kerkweg-6-1
  • Oude-Kerkweg-6-2
  • Oude-Kerkweg-6-3
  • Oude-Kerkweg-6-4

Een villa gebouwd met liefde voor de kunst. In het hart van Laren, de bakermat voor de Larense school. Schilders die zich hier vestigden hebben het oude Laren met haar gevarieerde landschappen fraai verbeeld. Rust en ruimte vonden zij hier. De architect van deze villa heeft zich laten inspireren door een tijdperk waarin de liefde voor kunst hoogtijdagen beleefde en nog altijd tijdloos geliefde ontwerpen heeft voortgebracht.

Het lichtspel en gevoel voor detaillering, kenmerk van de hedendaagse kunst is ook in dit huis voelbaar. Door het gebruik van kleur en materialen geeft de villa een warm en veilig gevoel.

Het is een unieke centrale ligging in het centrum van het dorp met winkels op loopafstand. De villa is overdadig voorzien van alle denkbare luxe en comfort. Een centraal ventilatie-systeem, vloerverwarming, royale ondergrondse parkeergarage, inpandig zwembad met lichtstraat, sauna, wellness, wijnkelder, brandveilige opslag. Het ontbreekt aan niets.

Het huis is ontworpen om te genieten, tot rust te komen, samen te zijn. Zo voelt het in iedere ruimte aangenaam en comfortabel. Het meest verrassend is wel de binnenplaats; het gevoel van ruimte zo midden in het centrum.

De villa, omarmd door hagen en groen, is samengesteld uit de beste materialen en systemen die beschikbaar zijn. Door optimaal gebruik te maken van de ruimte en lichtinval is een huis ontstaan dat zijn gelijke niet kent. De architectuur en versmelting tot één geheel met de omgeving maken dit object nagenoeg onnavolgbaar. De stijl en allure passen op deze Larense locatie pur sang.

Het is overbodig het topniveau verder te beschrijven. Een bezoek met uw makelaar laat u overtuigen van de schoonheid en klasse van deze topvilla.

kapelle-logo
saegaert-logo