Rietgedekte villa in de Gouden Driehoek

Indicatieprijs € 2.645.000,- k.k. | Oude Huizerweg 17, Blaricum

  • Oude-Huizerweg-17-1
  • Oude-Huizerweg-17-2
  • Oude-Huizerweg-17-3
  • Oude-Huizerweg-17-4

De rietgedekte, vrijstaande, charmante gezinsvilla “In de Korenbloem” ligt in het hart van de Gouden Driehoek. De sublieme locatie biedt een oase van ruimte, groen en charme, terwijl het centrum van Blaricum, scholen en sportaccommodaties wandelend of fietsend binnen handbereik zijn. De villa beschikt over totaal vijf slaapkamers en drie badkamers. De perceelgrootte (circa 4.800 m²) biedt mogelijkheden voor aanbouw en uitbouw van de vloeroppervlakte.

De indeling: Begane grond; Entree; centrale hal, toilet, L-vormige woonkamer met openhaard en openslaande deuren naar zonnig terras. Sfeervolle woonkeuken met openhaard. Logeer/gastenkamer met aangrenzende badkamer en een prachtige tuingerichte werkkamer.

Eerste verdieping; Ruime overloop, douchekamer, separaat toilet. Masterbedroom met zelfstandige royale complete badkamer. Twee kinderslaapkamers met dakkapel, vierde slaapkamer met prachtige open kapconstructie, twee dakkapellen en uitzicht over de tuin. Bergvliering middels vlizotrap te bereiken.

Souterrain: Provisiekelder met veel bergruimte, doorloop naar wijnkelder.

Garage: De aangebouwde verwarmde garage met vliering biedt ruimte voor één auto. Op een achtergelegen deel van de tuin is een houten bijgebouw met veranda gesitueerd voorzien van een (eenvoudige) douche en toilet. Vroeger was hier een klein paarden weitje gesitueerd met twee paardenstallen. Dus ook voor de paarden liefhebber zijn hier uitstekende mogelijkheden met de ruiterpaden naast de deur!

Het geheel is omringd door een prachtige (bos) tuin.

Bijzonderheden:
Gelegen midden in het groen
Vijf slaapkamers en drie badkamers
Wijnkelders
Elektrische toegangspoort
Alarminstallatie
Tuinsproei-installatie met eigen bron
Verwarmde garage

Kortom, dit is een gezinsvilla waarvan wij zeggen dit voelt als thuiskomen!!

voorma walch logo