Skip to content

Luxe Stadsvilla in Naarden-Vesting

Indicatieprijs € 1.395.000,- k.k. | Oude Haven 30, Naarden Vesting

Deze bijzondere woning beschikt over een tuin op het Zuiden met aan de voorzijde vrij uitzicht over de Oude Haven en Vestingwallen. Aan de achterzijde grenst het ruime terras direct aan de prachtige binnentuin van het Comenius museum.

Indeling 

via de bordestrap komt u binnen in de hal waar zich de ruime garderobe, toilet en meterkast bevinden. Aan weerszijden van de garderobe geven stalen schuifdeuren toegang tot de woonkeuken.

Begane grond: ruime woonkeuken met spoeleiland en kookwand. De op maat gemaakte keuken is voorzien van de volgende Gaggenau apparatuur; oven, combi-stoomoven, bordenwarmer, zone loze inductiekookplaat en vaatwasser. Daarnaast beschikt de keuken over een Quooker, een koelkast van Siemens
met 3 hyper-fresh lades en vriesvak, en een wijnkoelkast (Dunavox).

1e verdieping: via de trap in de hal bereikt u de gezellige woonkamer. Deze is voorzien van warme tinten, een sfeervolle open gashaard, glazen balustrade en een prachtige vaste kast. De woonkamer biedt een mooi uitzicht over zowel de Oude Haven aan de voorzijde als de binnentuin aan de achterzijde van de woning.

2e verdieping: ouderslaapkamer voorzien van vaste kasten, badkamer en suite voorzien van ruime inloop douche en een uniek wastafelmeubel. Separate toilet op de overloop en ruime 2e slaap-/ werkkamer.

3e verdieping: Slaapkamer voorzien van vaste kasten. Badkamer met douche en enkele wastafel.

Historie: De stadsvilla is in 1993 in authentieke stijl gebouwd op het terrein van de voormalige Weeshuiskazerne, ooit een nonnenklooster en vanaf 1597 gebruikt als weeshuis en school. Vanaf begin 1800 tot 1986 is het tevens in gebruik geweest als kazerne.

Deze woning is met succes verkocht door Kleis Kooistra MScRE, Register Makelaar Register Taxateur. 

voorma walch logo