Monumentale vrijstaande woonboerderij

Vraagprijs € 895.000,- k.k. | Oud Laren 5, Laren

  • Oud-Laren-5-1
  • Oud-Laren-5-2
  • Oud-Laren-5-3
  • Oud-Laren-5-4

Op zeer korte loopafstand van de slager, bakker, traiteur, de Brink alsmede overige winkels van Laren, in zeer charmant laantje ligt deze RIJKSMONUMENTALE VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met royaal VRIJSTAAND BIJGEBOUW en zonnige tuin op het zuid westen!

De indeling van deze authentieke woonboerderij is als volgt;

Entree, gang met garderobe en toilet, L-vormige woonkamer met gas openhaard alsmede een oude schouw (thans niet in gebruik), middels openslaande deuren toegang tot achtertuin (west), eethoek met half open verbinding naar eenvoudige keuken en bijkeuken (opstelling CV).

Vanuit de hal bereikt u tevens de slaapkamer met vaste kasten en toegang tot zelfstandige badkamer (ligbad, toilet, douche en vaste wastafel).

Buiten is tevens een ruim vrijstaand bijgebouw (in spouw gebouwd) aanwezig. In dit bijgebouw is een gezellige ruimte aanwezig welke uitstekend is in te richten als 2e slaapkamer e/o werkkamer.

Tevens is hier een inpandige berging alsmede een 2e (slaap-/werk)kamer aanwezig. Het bijgebouw wordt middels lokale gaskachels verwarmd.

Deze uitermate charmante rijks monumentale vrijstaande woonboerderij dient wel te worden aangepast naar de huidige woonstandaard. De eigenaar heeft zelf nooit in het pand gewoond en is derhalve ook niet zo op de hoogte van de boerderij zoals dat bij een normale eigenaar/bewoner het geval is.

Gijs-Jansen-Makelaars