Skip to content

Dozen uitpakken en bloemen in de vaas

Indicatieprijs € 995.000,- k.k. | Noorderbuurt 10, Huizen

In het fraaie oude dorp van Huizen is gelegen, aan het einde van een doodlopend straatje, maar toch midden in een vriendelijk wijkje, een vrijstaande villa uit oorspronkelijk 1925. Villa is afgelopen jaar volledig aan de binnenzijde gestript en met liefde opnieuw onder architectuur van Designa opgebouwd met een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau. Alles is nieuw en nog nooit gebruikt. Er zijn 5 dakkapellen geplaatst en de buitenzijde van het huis is uiteraard waar nodig gerenoveerd en volledig geschilderd. Ook de tuin rondom is volledig nieuw. Mogelijkheid van parkeren op eigen terrein voor meerdere auto’s.

De villa is met stijl afgewerkt en voelt als een warm bad, het verlichtingsplan en de armaturen dragen hier zeker aan bij. De woonkamer, het kantoor en alle slaapkamers zijn voorzien van een vaste internet- en kabelaansluiting. Door de gehele woning is vloerverwarming gerealiseerd. Deze is goed voelbaar omdat de gehele woning is afgewerkt met kwalitatief zeer hoogwaardige gietvloeren van Daacha Designvloeren. De vloer voelt comfortabel aan. Daacha heeft niet alleen alle vloeren gemaakt, maar ook de twee toiletten en twee badkamers voorzien van wandpanelen gelijk aan de gietvloer, dan wel in een nog luxere uitvoering. Alles is naadloos, dus geen voegen of kit op vloerniveau, eenvoudig schoon te houden, maar vooral erg mooi.

Turnkey is hier dan ook het sleutelwoord. De nieuwe bewoner hoeft niets meer te doen, behalve te gaan genieten. Bloemen staan in de vaas. 

Er bestaat een mogelijkheid deze woning te huren.

VW-logo-2022