Locatie, locatie, locatie…

Indicatieprijs € 845.000,- k.k. | Noolseweg 9, Blaricum

  • Noolseweg-9-1
  • Noolseweg-9-2
  • Noolseweg-9-3
  • Noolseweg-9-4

Op één van de mooiste plekjes van Blaricum aan de rand van de oude dorpskern gelegen bijzonder charmante uitgebouwde middenwoning met multifunctioneel volledig geoutilleerd bijgebouw, fietsenberging, diepe voor- en zonnige besloten achtertuin met diverse terrassen. De woning ligt tegenover de Blaricumse Engh en heeft een schitterend (blijvend) uitzicht over de Boekweitakker.

Indeling Begane grond: Overdekte entree, hal, garderobe, toilet met fonteintje, provisiekelder, sfeervolle woonkamer en suite met dubbele deuren naar de voortuin, open haard, fraaie handgemaakte woonkeuken van TKI (2018)  met inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, wijnklimaatkast, quooker, oven, 5 Pitt cooking en afzuigkap) met achterentree en dubbele deuren naar de achtertuin.

1e Verdieping: Overloop, ouderslaapkamer, luxe badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche en toilet, 2e slaapkamer (thans in gebruik als werkkamer) aan de voorzijde en een 3e slaapkamer met deur naar dakterras en vaste (steek)trap naar de bevloerde zolderverdieping welke voorzien is van 2 Velux dakramen.

Bijgebouw: Het bijgebouw is opgedeeld in 2 delen met aan de rechterzijde een kantoorruimte en aan de linkerzijde een grote (berg)ruimte, opstelling wasmachine/droger en een badkamer. Middels een trap naar de stahoge verdieping met een ruime kamer voorzien van dakramen. Deze ruimte wordt thans gebruikt als logeerkamer. Aan de achterzijde van het bijgebouw bevindt zich nog een berging.

Bijzondere kenmerken:

Toplocatie op loopafstand van het gezellige dorpscentrum, winkels, horecagelegenheden, (lagere) scholen, bos, heide, het openbaar vervoer;

Achterzijde uitgebouwd in 2007;

Dak vernieuwd 2017.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Kathelijne Vos, Kandidaat Register Makelaar Taxateur en Laura Smit, Living Specialist.

voorma walch logo