Bouwperceel van 10.640 m2 in Hilversum

Vraagprijs € 1.100.000,- k.k. | Noodweg 30, Hilversum

  • Noodweg-30-1
  • Noodweg-30-2
  • Noodweg-30-3
  • Noodweg-30-4

Uniek gelegen en zeer royale bouwkavel op een bijzondere locatie grenzend aan het natuurgebied van de Hoorneboegse Heide. Aan de achterzijde van het perceel kan men rechtsreeks het natuurgebied in. De kavel ligt op circa 200 meter van de Noodweg en bereikbaar via een bospad.

De kavel biedt de gelegenheid voor de realisatie van een woonhuis met een inhoud van 900 m3 (inclusief een onderkeldering van 300 m3) en een bijgebouw van 200 m3. De artist impression geeft een mogelijkheid aan tot de realisatie van een klassiek rietgedekte vrijstaande woning met bijgebouw, echter ook andere achitectuursvormen zoals bijvoorbeeld een modern strak vormgegeven woonhuis behoort tot de mogelijkheden, u bepaalt!

Deze prachtige bouwkavel is gelegen tussen Loosdrecht en de Hollandsche Rading (NS Station) en heeft een snelle verbinding met de A1 en A27 en de internationale school in Hilversum Zuid.

Aan de andere kant ligt het jachthaven- en recreatiegebied van de Loosdrechtse Plassen in de nabije omgeving. Kortom, een zeer goede kans tot de realisatie van uw eigen woonwensen in een gewilde woonomgeving met vele gebruiksmogelijkheden. Wij leiden u graag over de bouwkavel en zien uw aanvraag voor een afspraak graag tegemoet.

kapelle-logo