Historisch landhuis aan de Vecht

Vraagprijs € 1.495.000,- k.k. | Nigtevechtseweg 194, Vreeland

  • Nigtevechtseweg-194-1
  • Nigtevechtseweg-194-2
  • Nigtevechtseweg-194-3
  • Nigtevechtseweg-194-4

Een unieke kans…. Wonen direct aan De Vecht in dit landelijk gelegen huis met karakteristieke uitstraling! Laat u verrassen in deze voormalige wasserij. Ontdek de grote hoeveelheid woonmeters en de interessante mogelijkheden die dit sfeervolle huis biedt. Alle kamers hebben ruimtelijk uitzicht over de Vecht en de mooie landerijen met de Hoekermolen. In de prachtig aangelegde tuin bevinden zich verschillende terrassen in zon, schaduw, of luwte met overal met een fraai uitzicht.

Indeling:

Voorhuis: Zitkamer met open haard. Gezellige woonkeuken met open haard op tafelhoogte, o.a. een Boretti gasfornuis en openslaande deuren naar een heerlijk beschut terras. Multifunctionele kamer met open haard, toilet, ruime opbergkast en trap naar de 1e verdieping.

Achterhuis: Kamer/Atelier met Portugese tegels en aangrenzende provisiekast, toilet met wastafel en veel opbergruimte.

1e Verdieping, Voorhuis: Meerdere in grootte variërende slaapkamers met dakkapellen, inbouwkasten en badkamers en fantastisch uitzicht over de polders, de Vecht en Landerijen.

Achterhuis: Master bedroom met meerdere vaste kasten en prachtig hoge dakramen met een fantastisch uitzicht over de Vecht. Midden in de slaapkamer een royale ronde douchecabine met aangrenzend de badkamer met Portugese tegels met elektrische vloerverwarming.

Bijzonderheden:
Wonen direct buiten Amsterdam.
Eigen weiland aan de Vecht.
Eigen aanlegsteiger.
héél véél parkeergelegenheid op eigen terrein.
Vier slaapkamers en drie badkamers.
Guesthouse met douche en toilet.
Garage met openslaande deuren met overkapping en carport.

Afmetingen:
Opp. Wonen 304 m²
Inhoud 1082 m³
Perceeloppervlakte 2811 m²

veerman-logo