Skip to content

Woonboerderij met moderne allures

Indicatieprijs € 2.195.000,- k.k. | Nieuw-loosdrechtsedijk 161, Loosdrecht

Op een prachtige locatie in het geliefde Nieuw-Loosdrecht ligt een uiterst sfeervolle en gerenoveerde woonboerderij met een hoogwaardig bijgebouw. De boerderij is gelegen tegenover het historische kasteel ‘Sypesteyn’ en heeft vrij zich over de landerijen aan de achterzijde.

Deze ‘one of a kind’ woonboerderij is een parel voor mensen die opzoek zijn naar een woning op een unieke locatie met karakter. Wonen, werken en recreëren vloeien hier moeiteloos samen. De woonboerderij heeft een riante oprijlaan waar ruimte is voor ten minste vier auto’s.

Op de gehele benedenverdieping is de oude houten bouwconstructie nog intact, net zoals de monumentale eiken houtenwenteltrap midden in de woonkeuken. Door de dubbel openslaande deuren naar de tuin worden binnen en buiten met elkaar verbonden.

Eerste etage:

op de eerste etage zijn vijf slaapkamers en twee badkamers. In een van de twee badkamers is er een luxueus ligbad aanwezig. De andere badkamer is voorzien van een inloopdouche voor twee personen. Aan de voor en achterkant zitten twee masterbedrooms.

In het vernieuwde bijgebouw wordt u verrast door een kantoorruimte, slaapkamer, badkamer, fitness en sauna.

Op het perceeloppervlakte (2000m2) is het heerlijk om te dineren, borrelen en te ontspannen. Het grote gazon, een trampoline en een klimrek maakt dat de tuin erg kindvriendelijk is. Aan de achterkant van het perceel liggen uitgestreken weilanden waar u vrij uitkijkt.

Kortom aan elke wens kan worden voldaan in deze prachtige woonboerderij en haar directe omgeving. Een unieke kans om ‘buiten’ te wonen in het midden van ons land.

VW-logo-2022