Charmante vrijstaande rietgedekte villa

Indicatieprijs € 2.100.000,- k.k. | Naarderweg 64, Blaricum

  • naarderweg 64 1
  • naarderweg-64-2
  • naarderweg-64-3
  • naarderweg-64-4

Op een prachtig, besloten royaal perceel van circa 5.200 m² ligt deze charmante vrijstaande rietgedekte villa met bijgebouwen. De villa beschikt o.a. over een ruime, lichte living, keuken, bijkeuken en ouderslaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Het eerste bijgebouw beschikt over een dubbele garage met verdieping, in het souterrain bevindt zich een compleet, zelfstandig appartement, ideaal voor werk/kantoor aan huis of voor bijv. verblijfsruimte voor een au-pair. In het tweede bijgebouw (atelier) is een woonkamer met badkamer aanwezig. De fraaie tuin met eigen bron biedt optimale privacy, is goed op de zon gelegen en grenst direct aan de Tafelbergheide.

De globale indeling is als volgt:

Begane grond: Entree, ruime hal, toilet, ruime lichte woonkamer met zonnige serre en openslaande deuren naar de tuin, open haard, open keuken en bijkeuken. De ruime ouderslaapkamer heeft een eigen badkamer en openslaande deuren naar het terras.

Eerste verdieping: Overloop met aansluitend 3 slaapkamers met vaste kasten en veel opbergruimte en balkon met uitzicht over de tuin en de bosrijke omgeving. Voorts een badkamer met douche, toilet en badkamermeubel.

Bijgebouw: Dubbele garage met bovengelegen zolder en souterrain met tevens eigen ingang, open keuken, badkamer met toilet douche en wastafelmeubel. Het appartement is geheel zelfvoorzienend met eigen CV en vloerverwarming.

Atelier: Ruime kamer, kitchenette, badkamer met toilet, wastafel en douche. Airco voor verwarming en koeling. De schuifpui geeft toegang tot zonnig terras en tuin. Een geweldige plek om in alle rust te werken of te recreëren.

voorma walch logo
meijberg logo