Gerenoveerde 2-onder-1 kap woning

Indicatieprijs € 750.000,- k.k. | Molenweg 21, Eemnes

  • Molenweg-21-1
  • Molenweg-21-2
  • Molenweg-21-3
  • Molenweg-21-4

Stijlvol wonen in de landelijke omgeving van Eemnes én in de buurt van het gezellige Laren!!!

In de oude dorpskern van Eemnes ligt deze in 1996 door Tijs Blom geheel gerenoveerde twee-onder-één-kap woning met tuinberging en atelier. De grote tuin, ca. 733 m², is zeer goed verzorgd en mooi aangelegd en biedt alle mogelijkheden om van de zon te genieten.

Indeling

Begane grond: Entree, hal, (wijn)kelder, toilet, garderobekast en de ruime lichte woonkamer (ca. 60 m²) met aan de voorzijde een opkamer, welke zeer geschikt is voor een werkplek of een aparte televisiehoek. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de openslaande deuren naar de (hoofd)tuin, als ook de half open keuken met diverse inbouwapparatuur. Achtergelegen bevindt zich de bijkeuken, met aansluiting voor wasmachine, wasdroger en
afwasmachine.

Eerste verdieping: Via de centrale hal is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar. De CV-opstelling is hier (in de vaste kast) geplaatst. Een 2e vaste kast biedt nog veel meer bergruimte. Op deze etage bevinden zich twee ruime slaapkamers, waarvan één met een tweetal grote vaste lig- en hangkasten. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de badkamer, voorzien van douche, wastafel en apart toilet.

Vliering: Deze is via een vlizotrap bereikbaar en biedt veel bergruimte.

Tuin: Achterin de tuin staat het tuinhuis, welke verdeeld is middels een berging en een atelier. Grenzend aan de voortuin bevindt zich een kleine boomgaard met appelbomen (eigendom van de gemeente). Hierdoor is vanuit de woning de weg nauwelijks zichtbaar en dus beschut gelegen.

voorma walch logo