Unieke villa met separaat kantoor

Vraagprijs € 1.695.000.- k.k. | Middenlaan 3, Soest

  • Middenlaan-3-1
  • Middenlaan-3-2
  • Middenlaan-3-3
  • Middenlaan-3-4

In 2005 is onder leiding van de bekende architect Marcel Wolterinck deze villa gemaakt tot een zeer aantrekkelijk geheel. Design Studio Wolterinck ontwierp het interieur, het exterieur, de tuin met zwembad en de veranda. 

Het ontwerp is gebaseerd op rust, ritme en symmetrie. Het kleurgebruik is ingetogen en de materialen die zijn gebruikt zijn puur (van hout en natuursteen) en op maat gemaakt. 

De locatie is fantastisch aan dit rustieke laantje in de villawijk Soestduinen! Gelegen in het hart van Nederland en vrijwel direct grenzend aan het prachtige natuurgebied de Soester Duinen met haar uitgestrekte bossen en zandduinen. Dit aardkundige monument (Soester Duinen) is een waar paradijs om te wandelen, fietsen of te joggen. 

De mooie steden Utrecht en Amersfoort liggen op 10 tot 15 minuten rijden. Via een mooie fietsroute is Amersfoort in 10 minuten per fiets bereikbaar. Het vrij van de villa gelegen bijgebouw is eveneens hoogwaardig afgewerkt. Op steenworp afstand ligt een verfijnd Italiaans restaurant dat gevestigd is in het klassieke en voormalige stationsgebouw van Soestduinen. Basisscholen zijn op 1,5 km evenals het uitgebreide winkelcentrum van Soest-Zuid. 

De omliggende tuin is volledig omheind en biedt absolute privacy door de groen blijvende beplanting! Onder meer hagen, bamboe en buxussen zorgen het hele jaar door voor sfeer. In de tuin verblijven om bijvoorbeeld te zonnen of te zwemmen is volledig privé. Een elektrische bedienbare poort geeft toegang tot de royale oprit waar een carport is die geschikt is voor 2 auto’s. Daarnaast is er parkeerruimte voor meerdere auto’s.

Logo Buijs