Luxe vrijstaande villa in de Tabaksteeg

Vraagprijs € 1.250.000,- k.k. | Middelbroek 5, Leusden

  • Middelbroek-5-Leusden-1
  • Middelbroek-5-Leusden-2
  • Middelbroek-5-Leusden-3
  • Middelbroek-5-Leusden-4

Op een prachtige plek aan het water aan de rand van de jonge en geliefde wijk Tabaksteeg, staat deze zeer luxe, rietgedekte vrijstaande villa (woonoppervlakte 227 m²). De woning is geïnspireerd door de dertiger jaren stijl met brede dak overstekken en rabatdelen op de eerste verdieping. De woning ligt op een ruim perceel van 494 m² met een zeer fraaie, onder architectuur aangelegde tuin rondom en aan de achterzijde heeft u vrij
zicht over het water.

De Tabaksteeg is een prachtige wijk, gelegen op de grens van de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug. De wijk heeft een dorps karakter met eigen winkelvoorzieningen, scholen, een bibliotheek, een sporthal en een kinderdagverblijf op loopafstand. Door de centrale ligging nabij Utrecht en Amersfoort is Leusden een ideale thuisbasis.

De woning heeft een onder architectuur aangelegde tuin rondom. De tuin is onderhoudsvriendelijk en biedt diverse zitgelegenheden en een waterpartij. U kunt heerlijk aan het water zitten of wat meer privé in de tuin. De tuin is tevens voorzien van een beregeningssysteem. Vanuit de tuin heeft u toegang tot de royale en hoge berging/garage.

Logo Buijs