Skip to content

Bouw uw droomhuis in Laren

€ 1.049.000,- k.k. | Melkweg 68, Laren

Op een heel bijzonder en heel markant plekje in Laren gelegen, nieuwe te bouwen VRIJSTAANDE VILLA met multifunctioneel bijgebouw. Het perceel is 1101 m2 groot en is gelegen op korte loopafstand van het centrum van Laren met vrij uitzicht op dierenweide.

In samenwerking met Studio JA uit Blaricum hebben wij een ontwerp voor een fantastisch gezinshuis voor u gemaakt.

Dit ideale gezinshuis heeft een bijzondere entreepartij met grote vide. Zowel de woonkamer als de woonkeuken zijn aan de tuinzijde gesitueerd. Een praktische bijkeuken en achteringang. De keuken heeft 2x openslaande deuren naar de tuin. Natuurlijk ontbreekt de tv-kamer op de begane grond niet. Op de verdieping zijn in totaal 4 slaapkamers en 2 badkamers. De hoofdslaapkamer heeft badkamer en suite. De kinderkamers zijn ook stuk voor stuk ruim. Daarbij komt dat men het gehele huis kan laten voorzien van een souterrain, waardoor er nog meer leefruimte kan ontstaan.

Natuurlijk staat het u ook vrij om zelf een woning te (laten) ontwerpen. Op dit perceel kan een royaal woonhuis gebouwd worden; met een footprint van 10m x 15m een nokhoogte van 8 meter en een goothoogte van 4 meter. Daarbij komen dan nog de vergunningsvrije uitbouwmogelijkheden alsmede de erfbebouwingsmogelijkheden.

De bestaande bijgebouwen zijn zeker behoudenswaardig, zeer solide gebouwd en goed onderhouden.

De villa heeft een heerlijke zonnige tuin, parkeermogelijkheden voor meerdere auto’s en elektrisch opladen.

Gebruiksoppervlakte:
Woonhuis: 314 m2
Bijgebouw: 66 m2

Vraagprijs bouwgrond € 1.049.000,- k.k.

aanvaarding in overleg

Geschatte bouwsom (casco) ca € 550.000,-

de-gouden-makelaar-logo