Karakteristiek landhuis ‘Villa Fluos’

Indicatieprijs € 3.995.000,- k.k. | Melkweg 2, Blaricum

  • Melkweg-2-1
  • Melkweg-2-2
  • Melkweg-2-3
  • Melkweg-2-4

Zelden vindt u de unieke combinatie van een prachtig royaal karakteristiek landhuis, genaamd “Villa Fluos” en ook nog eens op werkelijk unieke en idyllische locatie in Blaricum. Deze unieke woning is zeer recent uitgebreid gerenoveerd, met behoud van de authentieke stijl. De woning beschikt over vier slaapkamers alsmede drie badkamers (bovendien nog een slaapkamer en badkamer in het guesthouse) v.v. uitgebreid beveiligingssysteem. 

De indeling van deze villa is als volgt; 

Begane grond: Entree met dubbele voordeur, hal met vide en kroonluchter, garderobe. Sfeervolle eetkeuken met gezellige openhaard met schouw. Koffiekeuken met espresso apparaat, steamer en magnetron. Aangrenzend bevindt zich de gezellige familie-/TV kamer. Aan de andere kant van de hal bevindt zich de bibliotheek met boekenkast, openhaard en openslaande deuren naar de veranda met heaters.

De bijzondere living heeft openslaande deuren naar het zonnige terras. Bijkeuken, slaapkamer met badkamer. Grote en lichte studeer-/werkkamer met airco en trap naar de vide, met mogelijkheid voor tweede studeer/werkplek. 

Eerste etage: Royale overloop, master-bedroom met airco en openslaande deuren naar terras, complete badkamer, aangrenzend de royale walk-in-closet. Voorts twee ruime slaapkamers met gecentreerd een moderne badkamer. De 2 overige slaapkamers liggen aan de voor- en zijkant van de villa. 

Rietgedekt gastenverblijf/dubbele garage Boven de dubbele garage bevindt zich een slaapkamer/au pair woning. In het souterrain bevindt zich de ruime gym. 

Tuin: De schitterende onderhoudsarme tuin is afgelopen jaar compleet opnieuw ontworpen en aangelegd, waarbij bezonning en privacy centraal hebben gestaan. Bent u opzoek naar een unieke, karakteristieke villa met veel historie, laat u dan verrassen door deze parel en neem dan contact op met Jacques E. Walch, RM-RT of Bart Lammerts!

voorma walch logo