Skip to content

Uitzicht op Naarden-Vesting en het Gooimeer

€ 2.295.000,- k.k. | Meentweg 28, Naarden

Op de grens van Naarden en Huizen, staat deze moderne VRIJSTAANDE VILLA. De uitstraling van deze prachtige woning is buitengewoon charmant en ondanks de royale afmetingen toch heel overzichtelijk door de prettige indeling. De villa is omzoomd door een zeer royale fraai aangelegde tuin op een perceel van 3.645 m², heeft een woonoppervlak van 302 m² en is gelegen in de bosrijke omgeving van Valkeveen in de gemeente Naarden.

Begane grond

De entree biedt gelegenheid voor garderobe, tevens bevindt zich hier de toegang tot het toilet en zitkamer welke aansluit op de eetkamer. Vanuit de zitkamer bereikt u zowel de bijzonder lichte woonkamer welke een prachtig uitzicht biedt op de achtertuin, Naarden-Vesting en het Gooimeer. Tevens is er toegang tot een extra ruime, hoge zitkamer welke ook als speel- of werkkamer gebruikt kan worden. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en kan worden bereikt vanuit de entree.

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang tot drie grote slaapkamers waarvan een met vide. De twee aanwezige badkamers zijn van alle gemakken voorzien. De eerste badkamer heeft een ligbad, dubbele wastafels, toilet en is tevens toegankelijk vanuit de hoofdslaapkamer. De tweede badkamer op deze verdieping is bereikbaar vanaf de overloop en voorzien van douche, toilet en aansluiting voor de wasmachine en droger.

Souterrain

Hier bevindt zich de toegang tot de werkkamer en de garage.

Tuin

De tuin is fraai aangelegd en biedt veel privacy. Het zeer ruime terras ligt op het zuiden en is overdekt met druivenranken voor een mooie schaduwplek in de zomer. Verder is er een houten schuur en een beregeningsinstallatie met eigen bron.

kapelle-logo