Skip to content

Droomvilla in Oud-Valkeveen

Indicatieprijs € 3.975.000,- k.k. | Meentweg 18, Naarden

Deze droomvilla ligt midden in Oud-Valkeveen, de mooiste villawijk van Naarden. Dit is al snel te merken wanneer u zich over de door bomen geflankeerde laan richting de villa begeeft. Hier ontvouwt zich voor u een prachtig panorama van landerijen en landhuizen. Deze villa is ontworpen door Van Egmond architecten.

Door het bos en het uitzicht is het gevoel van vrijheid en privacy ongeëvenaard. De woning heeft 5.188m2 aan eigen grond met meerdere zonneterrassen en goede parkeergelegenheid. Ultieme privacy, vrijheid op een goed bereikbare locatie.

De villa ligt in een uniek natuurgebied op 7 autorijminuten van de snelweg. Aan de achterkant van het gazon is een luxueus terras te vinden die uitkijkt over de weilanden van het Naarderbos. Doordat de villa is uitgerust met een wellness, een biljartkamer en een luxe masterbedroom van maar liefst 60 m²
kunt u goed ontspannen na een drukke dag. De masterbedroom is voorzien van een open haard en kleedkamer. Nadat de poort achter u gesloten is, kunt u alleen maar genieten van de rust en luxe die de villa u te bieden heeft.

De droomvilla heeft een ruime woonkamer die is verbonden met de eetkamer. Door de openslaande deuren in de eetkamer naar de tuin en terras worden binnen en buiten met elkaar verbonden. In het uitgebreide wellness centrum vindt u een riant binnenzwembad, aparte jacuzzi, een sauna, een gym en een douche

VW-logo-2022