Skip to content

Sfeervolle woonboerderij met ruime B&B

Vraagprijs € 1.100.000,- k.k. | Meentweg 129, Eemnes

Aan het einde van de mooie Meentweg treft u enigszins verscholen een sfeervolle Provençaals aandoende woonboerderij met grote garage en apart
een ruim atelier waarin goedlopende B&B ‘t Aelsterbosch gevestigd is. Perceelgrootte 1365 m2.

Indeling: Entree met ruime hal, voorzien van antieke plavuizen vloer, balkenplafond en authentieke duo-voordeur, toilet en bergkast. Kelderkast met wasmachine/droger. De ramen zijn voorzien van originele luiken. Grote landleven woonkeuken (8 x 5 m2) met balkenplafond en een houten vloer in brede eiken delen. Een met de hand gemaakte keuken met werkeiland, Esse fornuis, koelkast en vaatwasser. De keuken heeft een open haard en openslaande deuren naar het terras. Aparte zitkamer met eiken brede delen vloer met ruimtelijk effect van de vide. De hoge (dubbele) ramen zijn voorzien van elektrische zonwering. Toegang naar de zijtuin. Extra trap naar de boven gelegen vide.

Bovenverdieping: slaapkamer met annex kleedkamer voorzien van hang- en legkasten. Ruime retro badkamer met ligbad, separate douche, wastafel en 2e toilet. Aparte kantoorruimte.

Prachtige, zeer beschutte tuin gelegen op het zuiden met zonnig terras.

In het vrijstaande atelier (17.5 x 5 m2) is met toestemming een B&B gevestigd. Dit bijgebouw heeft veel potentie en is geschikt voor vele doeleinden. 

Annex aan het atelier bevindt zich een grote garage (6 x 8 m2). Boven bevindt zich kantoorruimte, berg-ruimte met een vide. 

Gelegen direct bij de Eemnesser polder met natuur- en stiltegebieden en toch op korte fietsafstand van Laren, Blaricum en Huizen.

Logo-JSR-Buijs