Skip to content

Zeer riante bouwkavel op unieke locatie

Vraagprijs € 1.000.000,- k.k. | Meentweg 103, Eemnes

Te midden van landerijen, met prachtige Hollandse vergezichten over de weilanden en toch op 10 fietsminuten van Blaricum Dorp (via Stachouwerweg), ligt deze prachtige bouwkavel van circa 4.500m². De bouwkavel biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een vrijstaande villa/woonboerderij met een footprint van circa 180 m². Daarnaast bestaat er nog een mogelijkheid tot het realiseren van (vergunningsvrije) bijgebouwen, van circa 150 m².

Het bestemmingsplan heeft géén maximale nok(bouw)hoogte voorgeschreven, evenmin een dakhelling/dakvorm. De maximale goothoogte wordt beschreven als 3,2m² vanaf de voorgevel.

Alle genoemde maten zijn indicatief, wij adviseren een koper/geïnteresseerde altijd om zelf bij de Gemeente te informeren of een architect in de hand te nemen! Aan bovenstaande informatie kunnen derhalve geen rechten
worden ontleend.

Aangezien er nog een woonhuis op de bouwkavel aanwezig is, zal de overdrachtsbelasting 2% bedragen (ipv 6% bij een bouwkavel zonder opstallen).

De verkoper heeft het gerenommeerde architectenbureau DENC Architecten uit Bussum een schetsontwerp laten maken, mocht nieuwbouw wenselijk zijn.

Het ontwerp is gebaseerd op het geldende bestemmingsplan en geeft slechts één van de vele mogelijkheden weer.

Het vergunningsvrij bouwen biedt hier bovenop nog eens veel extra ruimte voor het realiseren van uw woonwensen.

Gijs Jansen Makelaars