Dorpsvilla met multifunctioneel bijgebouw

Indicatieprijs € 1.375.000,- k.k. | Mauvezand 4, Laren

  • Mauvezand-4-1
  • Mauvezand-4-2
  • Mauvezand-4-3
  • Mauvezand-4-4

Onder architectuur in 2009 gerenoveerde dorpsvilla op loopafstand van het centrum van Laren. De woning heeft een grote aanbouw aan de achterzijde waardoor het huis multifunctioneel is, bijvoorbeeld voor levensloopbestendig wonen of praktijk/-kantoor aan huis. Thans heeft de woning 4 slaapkamers en 4 badkamers en de mogelijkheid voor een 5e slaapkamer op de begane grond. Bijzonder fraai is ook de plafondhoogte van circa 3 meter op de begane grond met hoge paneeldeuren. 

De indeling is als volgt:

Fraaie hal centraal in het huis met een statige trap naar de verdieping. Hoge paneeldeuren geven toegang tot de werk-/speelkamer met fraaie erker aan de linkerzijde en de luxe Bulthaup keuken aan de rechterzijde. De keuken heeft een fraai werkeiland in het midden, Gaggenau inbouwapparatuur en een gashaard. Er is een open verbinding met de woon-/eetkamer voorzien van grote schuifdeuren over de hele breedte naar de tuin (zuid). De woonkamer heeft een houten vloer, open haard en verbinding naar zowel de werk-/speelkamer aan de voorzijde alsmede de multifunctionele aangebouwde ruimte (welke ook een eigen entree heeft). Een grote woon/werk/bibliotheek/slaap/praktijk/atelierkamer met veel vaste kasten, 2e kamer met badkamer v.v. inloopdouche, toilet en wastafelmeubel en trap naar bovengelegen verdieping alwaar logeerkamer met badkamer met douche, toilet en wastafel.

Eerste verdieping woonhuis:

Overloop, masterbedroom met ruime kleedkamer en badkamer en suite met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Twee (kinder)slaapkamers met beide direct toegang tot de 2e badkamer v.v. douche en wastafel. Voorts een separate wasruimte alsmede een separaat toilet. 

De achtertuin biedt volop privacy en is gelegen op het zuiden. 

Nadere informatie is te verkrijgen bij Guido E. Mundt, RM-RT.

voorma walch logo