Skip to content

luxe villa met privacy op 108.716m2 grond

Vraagprijs $ 1.950.000,- k.k. | Luga Aleha 10, Bolivia

Een luxe villa met prachtig zeezicht en enorm veel privacy op 108.716m2 eigen grond!

Luga Aleha 10 biedt een moderne villa met de beste afwerking, genesteld in een van de meest exclusieve ‘gated communities’ op Bonaire, helemaal gewijd aan natuurbehoud. Lugá Alehá (wat in het Papiaments ‘een verre plaats’ betekent) is toch niet zo afgelegen. Deze prachtige locatie is vanaf het centrum van Kralendijk nog geen 12 minuten met de auto.

Deze villa ligt bijna 50 meter boven zeeniveau met een prachtig 180 graden uitzicht over de dynamische oostkust waar de zon opkomt. De luchtige keuken staat in open verbinding met de ruime woonkamer en kijkt uit op de veranda met glooiend groen landschap en de Caribische Zee daarachter. 

De hardhouten deuren van vloer tot plafond verlengen de lengte van de woonkamer die uitkomt op de overdekte veranda, met voldoende ruimte om buiten te eten, te entertainen en te ontspannen. De master slaapkamer is voorzien van een grote inloopkast en een fraaie doucheruimte met dubbele regendouche.

Op ongeveer 100 meter van het hoofdgebouw is in dezelfde stijl een apart gastenverblijf gebouwd. En op ca. 50 meter achter het gastenverblijf staat een derde verblijf, prachtig gemaakt van twee grote zeecontainers. Het heeft een eigen oprit, tuin en vanaf de veranda tevens een geweldig uitzicht. 

In dit gebied leef je ‘off grid’. 32 zonnepanelen wekken ruim voldoende elektriciteit op voor het hele landgoed en wordt opgeslagen in onderhoudsvrije batterijen. De totale wateropslag is 5 x 3000 liter. Het heeft zijn eigen drukpomp en zuiveringssystemen. Warm water wordt geleverd door zonneboilers. 

Waan je in je eigen wereld met meer dan 100.000m2 eigen tropische grond!

CHB