Skip to content

Robuust landhuis op unieke groene locatie

€ 1.475.000,- k.k. | Lingenskamp 57, Laren

Op werkelijk unieke locatie, aan de rand van Laren richting Blaricum, aan de voet van de Mauveheide gelegen, robuust landhuis (uit 1990) gelegen op een grote kavel van 1255 m2 grond. Dit optimale gezinshuis is een écht familiehuis met 4 ruime slaapkamers, kantoorkamer op de begane grond, eetkeuken, een dubbele garage (44 m2) met kelder, een privacyvolle en zeer zonnige tuin en mooie vrije zichtlijnen.

Langs de akkers van Goois Natuurreservaat loopt u zo het bos in voor bijvoorbeeld een ommetje met de hond. In de omgeving treft u meer heide, bekent om z´n prachtige heuvelachtige landschap, zeer geschikt voor natuurliefhebbers om te wandelen, paardrijden, hardlopen of te mountainbiken. Tevens ligt de woning op loopafstand van het dorp. Laren vroeger een kunstenaarsdorp, nu met chique winkels (boetiekjes), diverse restaurants en terrassen, golfbanen, hockeyvelden, tennisbanen en andere sportfaciliteiten. Naast de luxe winkels is er ook een ruim assortiment aan gebruikelijke winkels en lokale ondernemers.

De middelbare school Laar & Berg heeft tweetalig onderwijs. Via de A1 bent u binnen 30 minuten in Utrecht, Amsterdam of op de luchthaven Schiphol.

Mocht de woning onverhoopt niet voldoende groot zijn, biedt het bestemmingsplan nog ruime mogelijkheden tot uitbouw!

Aanvaarding in overleg en onder voorbehoud gunning verkoper.

de-gouden-makelaar-logo