“Parel in Laren”

€ 2.985.000,- k.k. | Lingenskamp 34, Laren

  • Lingenskamp-34-1
  • Lingenskamp-34-2
  • Lingenskamp-34-3
  • Lingenskamp-34-4

De vijf kernwoorden die deze “Parel in Laren” het beste omschrijven zijn; Stijlvol, Karakteristiek, Privacy, Licht en Royaal.

Met gepaste trots presenteren wij dit fantastisch ruim bemeten (445 m²) landhuis. Het huis werd gebouwd rond 1911 en hoe bijzonder is het dat het sindsdien altijd binnen één familie is gebleven. De villa staat op een royaal perceel van circa 4.500 m² en ligt optimaal op de zon (zuiden). De zeer ruime oprit geeft toegang tot de rondom prachtig aangelegde tuin met schitterende oude beuk, verwarmd buitenzwembad en diverse terrassen. Het geheel versterkt de Engelse sfeer van het huis en het gevoel van privacy en rust.

De villa is gelegen op loopafstand van het centrum van Laren en bos en heide, van de hockey- en tennisclubs, waardoor dit huis ideaal is voor een familie met kinderen. Een ingrijpende verbouwing 10 jaar geleden heeft het geheel in technische topconditie gebracht.

Bijzonderheden

Zeer centraal in Laren gelegen

Verwarmd buitenzwembad

6 slaapkamers en 3 badkamers

Twee souterrains

Wijnkelder

Sproei-installatie met eigen bron

Verwarmde garage

Guesthouse/Compleet zelfvoorzienende studio, voorzien van keuken en badkamer

Uitgebreide alarminstallatie met camera’s

Kortom, een landhuis met deze uitstraling en allure vinden we zelden midden in Laren. In deze warme gezinsvilla voelt u zich meteen thuis.

kapelle-logo
Art of Living logo