Vrijstaande monumentale villa met guesthouse

Vraagprijs € 2.400.000,- k.k. | Lindelaan 11, Bussum

  • Lindelaan-11-1
  • Lindelaan-11-2
  • Lindelaan-11-3
  • Lindelaan-11-4

Aan de rand van de gewilde villawijk het Spiegel ligt een van de oudste en misschien wel mooiste herenhuizen van Bussum.

Dit geheel in stijl gerenoveerde VRIJSTAANDE RIJKSMONUMENT met 14 kamers en een royaal VRIJSTAAND GUESTHOUSE (voormalig koetshuis) dateert uit de laat 19e eeuw en ligt op een fraai perceel van 1237 m².  Privacy is geheel gewaarborgd door volle hagen die het terrein omringen gecompleteerd door royale terrassen, een volledig aangelegde tuin met diverse (fruit)bomen en royale parkeerruimte op eigen terrein voor meerdere auto’s. In de afgelopen jaren is dit aantrekkelijke royale gezinshuis met oog voor stijl, sfeer en kwaliteit ingrijpend gerenoveerd. De maatvoering en functionele ruimtes maakt deze heerlijke woonplek tevens zeer geschikt voor de combinatie wonen en werken aan huis. De ideale ligging op loopafstand van het centrum van Bussum, bus-/treinstation en diverse basisscholen maakt het woongenot compleet.

Indeling: entree, vestibule, centrale hal, toilet, bibliotheek, werkkamer, 2e hal, trappenhuis, tv-kamer, laundryroom,  2 kelders, tussenhal, bootroom, proviandkamer, moderne lichte woonkeuken (Butlhaup), groot terras op het westen, living.

1e Verdieping: overloop, ouderslaapkamer, dakterras, kleedkamer, balkon,  welness ruimte en badkamer met dubbele douche, centrale overloop, 2e slaapkamer, 3e slaapkamer, stookruimte.

2e Verdieping: pantry, riante yoga studio, 2e kantoorruimte, 4e slaapkamer, halletje met 3e badkamer en toilet, bergzolder.

Indeling guesthouse: entree, tuinkamer, doucheruimte met toilet, 1e verdieping met woon-/eetkamer, snaidero keuken, 2e verdieping met slaapkamer.

Tuin met hardstenen en granieten terrassen, div. fruitbomen, rododendrons en volle hagen rondom (privacy), 2 historische wachtershuisjes en diverse ingebouwde tuin-/gevelverlichting.

Woonoppervlakte woonhuis: 447 m2
Woonoppervlakte guesthouse: 59 m2

schuyff-kempers-logo