Robuuste duurzame villa uit 2016

Vraagprijs € 2.975.000 k.k. | Legrasweg 9, Laren

  • Legrasweg-9-1
  • Legrasweg-9-2
  • Legrasweg-9-3
  • Legrasweg-9-4

Op een aantrekkelijke en gewilde plek om de hoek van het gezellige centrum van Laren ligt deze prachtige en robuuste villa met een woonoppervlak van 463 m2. Een mooie centrale ligging nabij scholen, sportaccommodaties, de heide, restaurantjes, winkels en de uitvalswegen. De villa is door Architectenbureau Kabaz ontworpen, heeft een bijzonder hoog en luxe afwerkingsniveau en is in 2016 gebouwd met gebruikmaking van onderhoudsarme en hoogwaardige materialen. De aangebouwde van binnenuit bereikbare garage biedt plaats aan 3 auto’s.

De villa is gebouwd met o.a. een gehele eigen woonunit in het souterrain, waardoor het bijzonder geschikt is om b.v. een verpleegster, ouders of een au-pair riant te laten wonen. De fraaie besloten tuin is geheel in harmonie met het huis aangelegd en biedt met de twee terrassen v.v. geïntegreerde heaters een heerlijke plek om de dag of de avond op door te brengen.

Deze villa is bijzonder geschikt als leeftijdsbestendige villa, o.a. door de aanwezigheid van een personenlift, die op alle 4 de verdiepingen komt. Door deze lift is het mogelijk om tot op zeer hoge leeftijd in dit warme royale huis te blijven wonen. 

Naast de mogelijkheid voor mensen op leeftijd is deze comfortabele luxe villa ook zeer geschikt voor een jong gezin. De ruimte, de onbezorgdheid van een heel nieuwgebouwd huis, de fijne laan en de heerlijke besloten tuin zijn precies de elementen die dan belangrijk zijn.

Voor meer informatie, zoals o.a. de indeling verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor!

schuyff-kempers-logo