Skip to content

Een heerlijk gevoel van vrijheid

Vraagprijs € 1.450.000,- k.k. | Langsakker 1, Laren

Op een rustige plek, nabij de natuur, ligt deze bijzondere en speelse twee-onder-een kapvilla met een fijne veranda, een heerlijke tuin van maar liefst 1.386 m², slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast is er een ruime oprit en een ruim multifunctioneel bijgebouw (ca. 85 m²) met badkamer en garage met nieuwe elektrisch deur. De woning en het bijgebouw verkeren in een goede conditie en zijn zeer goed onderhouden. Het bijgebouw biedt vele gebruiksmogelijkheden zoals een atelier, kantoor, hobbyruimte, bibliotheek, ruimte voor au-pair, noem maar op.

Indeling

Entree, toilet, fraaie hal met bordestrap, deur naar kelder met CV en provisieruimte. Landelijke eetkeuken (2016) is voorzien van diverse inbouwapparatuur en is in lichte kleurstelling uitgevoerd.

Vanuit de keuken is er toegang tot een grote veranda en de achtertuin die veel privacy biedt met haar verschillende terrassen. Met een tuin van maar liefst 1.386 m² is er altijd wel een plekje waar u heerlijk in de zon kunt zitten!

De bijzondere, lichte en sfeervolle woonkamer heeft een open haard, stoere eikenhouten vloer en mooie vrije zichtlijnen. De openslaande deuren leiden naar het terras en de zij-tuin. Aansluitend aan de woonkamer, ligt de iets verdiepte tv-kamer met panoramisch uitzicht.

Vanuit de centrale hal is eveneens een slaapkamer bereikbaar met vaste kast en een moderne badkamer met inloopdouche en wastafel.

De 1e verdieping is via de bordestrap te bereiken, overloop, 3-tal slaapkamers waarvan één slaapkamer via de andere toegankelijk is. Badkamer met ligbad en toilet. Op deze verdieping is ook veel praktische bergruimte.

Kappelle-logo-2022