Skip to content

Modern recentelijk gebouwde villa

Vraagprijs $ 995.000,- k.k. | La Palma 64, Belnem

Een prachtig modern recentelijk gebouwde villa in een geliefde nette woonwijk.

Een instap klaar en modern huis gebouwd met hoogwaardige materialen en prachtige architectonische details. Met het oog op de integratie van buiten leven in het huis, zijn groene ruimtes slim in de villa opgenomen. Op een steenworp afstand van de villa liggen de mooiste duikplekken en stranden van het eiland. 

De mooi verzorgde tuin leidt naar de ingang die toegang verschaft aan de koele living met open keuken voorzien van hoge gewelfde plafonds. Slim ontworpen met het oog op de wind, kunnen extra shutters worden geopend. Grote schuifdeuren geven toegang tot het overdekte terras met uitzicht op het zwembad en de ruim opgezette tuin. Rechts van de woonkamer bevindt zich een hal met binnentuin voorzien van bloeiende planten, welke een bijzonder tropisch effect toevoegt aan deze mooie villa. Hier vindt u tevens de 3 slaapkamers met airconditioning, en-suite badkamers en toegang tot de veranda en achtertuin. De half open hal is zo ontworpen dat de wind perfect naar de slaapkamers kan worden geleid. De hoofdbadkamer is uitgerust met nog een verrassing, een tweede kleine tuin om de natuur binnen te verwelkomen!

Het grote perceel biedt voldoende ruimte om het verder naar uw eigen wensen in te richten. De tuin is zo ontworpen dat er een gastenverblijf toegevoegd kan worden, een ontwerp- en bouwvergunning hiervoor zijn reeds beschikbaar.

La Palma 64, een recent opgeleverde moderne villa gelegen op een heerlijke locatie. 

CHB