Skip to content

Vrijstaande villa in centrum van Laren

Vraagprijs € 1.875.000,- k.k. | Krommepad 17A, Laren

Op bijzondere, verscholen en rustige plek, in het centrum van Laren gelegen, sfeervolle rietgedekte vrijstaande villa (2008) welke onder auspiciën van Marcel Wolterink is ontworpen en ingericht. Hotel chique met warmte, sfeer, lichtspel, zichtlijnen, internationale allure met privacy en vakantiegevoel met 220 m2 woonoppervlakte!

Indeling

Begane grond: Vriendelijke en uitnodigende entree via de veranda. Middels dubbele deuren is de ontvangsthal, cq tv-kamer/bibliotheek/werkkamer bereikbaar. Tot in detail ingericht en afgewerkt; hoog plafond met balken in het zicht, centraal geplaatste gashaard, geheel voorzien van maatwerkkasten, lichtplan en vloerverwarming. De lichte living biedt prachtig uitzicht over de tuin. Aansluitend en in open verbinding met de prachtige keuken, het eetgedeelte met openslaande deuren naar de achtertuin (zuidwest) alwaar ook direct de buitenhaard is gesitueerd. De grote, handgemaakte keuken (Tweede Kamer) geeft veel werk- en bergruimte alsmede mooie zichtlijnen. Naast de keuken is de praktische tweede keuken gesitueerd welke ruimte biedt aan aanvullende apparatuur met extra “voordeur”. Tussengedeelte met royale garderobe(kasten) en ruim gastentoilet.

1e verdieping: Via een gemakkelijk te belopen trap bereikbaar met sierlijke trapleuningen en verlichting alwaar men daarna in een “hotelsuite” belandt. Masterbedroom met openslaande deuren naar balkon. Badkamer en suite met grote inloopdouche en toilet en centraal geplaatst wastafelmeubel. Voorts een separate waskamer.

Souterrain: Grote slaapkamer/gastensuite met dag-lichttoetreding alsmede een eigen badkamer inclusief sauna. Voorts nog separate wijn/bergruimte.

Tuin: Verschillende terrassen met volgroeide en groenblijvende bomen en speciaal ontworpen waterornament. Eigen oprit aan de voorzijde met verschillende parkeerplaatsen.

Een unieke en bijzondere parel in Laren!

de-gouden-makelaar-logo