Skip to content

Bijzonder statig en warm familiehuis

Indicatieprijs € 3.395.000,- k.k. | Koningin Emmalaan 7, Blaricum

In de lommerrijke villawijk aan de zuidzijde van de Blaricummerheide tussen de dorpskernen van Blaricum en Laren ligt deze statige vrijstaande villa ‘Bonne Terre’ met vrijstaande dubbele garage, dubbele carport en 2 bergingen. De villa is omstreeks 1900 gebouwd en belichaamt Gooise grandeur, zonder dat het geheel zich aan de aanschouwer opdringt.

Deze unieke villa beschikt onder andere over een royale ontvangst hal, wijnkelder, een heerlijke woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur en kookeiland, ruime bijkeuken met kitchenette, eetkamer en 3 royale livings die sfeervol in elkaar overlopen, waarvan twee toegang bieden tot de tuin en de veranda. Daarnaast zijn er 3 slaapkamers, een dressingroom en 2 badkamers op de 1e Verdieping. Op de 2e Verdieping treft u een 4e en een 5e slaapkamer en een 3e badkamer. 

De parkachtige tuin is onder architectuur aangelegd en werkelijk een lust voor het oog. Het beschikt over prachtige gazons, diverse terrassen, 2 vijverpartijen, staat vol met bloemen en planten, waar men gedurende alle seizoenen van kan genieten. De tuin is volledig omheind, biedt volop privacy en is voorzien van een beregeningsinstallatie met eigen bron. De woning en het terrein zijn optimaal beveiligd d.m.v. een geavanceerd alarm/camera systeem.

Kortom ‘Bonne Terre’ is meer dan een naam, het is de belichaming van hoe goed het leven in het Gooi kan zijn.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze schitterende villa, kunt u contact opnemen met Kathelijne Vos, Kandidaat Register Makelaar Taxateur en/of Laura Smit, Assistent Register Makelaar Taxateur. 

VW-logo-2022